מעשנת – לעשות בשר כמו מקצוען

מעשנת בשר

אם אתה רוצה לעשות בשר כמו מקצוען, אתה צריך שלושה דברים ולא יותר. דבר אחד, זה נתחי בשר איכותיים. דבר שני, זה מעשנת בשר מקצועית. דבר שלישי, זה כמה טיפים שיאפשרו לך להפעיל את המעשנת, בצורה הכי טובה ונכונה שיש. 

טריקים של פחמים ועשן 

מעשנת יש לך? אם לא, אז למה אתה מחכה. עם הטריקים הללו תוכל להפיק עשן ריחני, נעים ומיוחד במינו. קודם כל, חשוב שלא תקנה פחמים רגילים. מעשנת צריכה משהו יותר איכותי מזה. בחר אך ורק פחמים דחוסים, שנועדו להפיק יותר עשן ולבעור בטמפרטורה מבוקרת וגבוהה. בנוסף, תוכל להעשיר את הפחמים המיוחדים עם בעירה של נסורת או חתיכות עץ שמפיקות נינוחות מיוחדים, למשל שבבי עץ תפוח יפיקו ניחוח מדהים. 

קנו עכשיו אצל TOOLMAN >>>

טריקים של עשבי תיבול בתוך מעשנת 

כדי לעשות בשר כמו מקצוען, בתוך מעשנת איכותית, כדאי שיהיו ברשותך גם עשבי תיבול מצוינים. אפשר להשרות את הבשר בתוך משרה עם עשבי תיבול, אבל אפשר לפעול בצורה קצת שונה. בתוך המעשנת יש תא או מיכל שנועדו לקלוט את השומן המטפטף מהבשר. בתוך המיכל הזה תוכלו לשפוך יין או וויסקי טוב. הכניסו פנימה את עשבי התיבול שאתם אוהבים. בזמן שהבשר נצלה בתוך תא הצלייה, האלכוהול מתאדה, נמהל בטעם ובריח של עשבי התיבול והכל חודר עמוק לתוך הבשר. ככה בדיוק עושים את זה, המקצוענים שמבינים. 

עישון איטי, זה מה שנחוץ 

שים לב, את נתחי הבשר האיכותיים עדיף להניח בתוך המעשנת, כאשר החלק השומני פונה למעלה. אחרי שהמעשנת סגורה, איך צורך לפתוח אותה כדי להפוך את הבשר. צורת עשייה מאוד טובה גורסת כי הבשר צריך להתבשל ולהיצלות בצורה איטית. לאחר כמה שעות, התוצאות מושלמות. 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

אולי יעניין אתכם?

אבקות חלבון מומלצות בשנת 2021

בכל שנה, אנחנו יכולים למצוא מגוון רחב של מוצרים מסוגים חדשים מתחום התזונה אשר יכולים להשתלב בתפריט שלנו, בפרט אם אנחנו עוסקים בפעילות גופנית. מדובר

קרא עוד »