סדנאות מקרונים

5 דברים שאתם חייבים לדעת על מקרון!

המאמר באדיבות לייזה תובל

אחד מסוגי העוגיות הטעימות ביותר שניתן למצוא כיום הן: עוגיות מקרון. מדובר על עוגיות פריזאיות אסתטיות והן מספקות כיום פינוק אמיתי עבור כל אדם שאוהב מתוקים. אם ראיתם לא פעם את עוגיות המקרון ותהיתם מהן אותן עוגיות, מדוע הן נחשבות עוגיות מפנקות לחלוטין וכיצד בעצם מכינים אותן, הנה כמה דברים שאתם חייבים לדעת על עוגיות מקרון.

מה חשוב לדעת על עוגיות מקרון

הנה כמה דברים שחשוב מאוד שכל אדם ידע על עוגיות המקרון:

  1. עוגיות המקרון הן עוגיות אשר נוצרו לראשונה דווקא באיטליה, על אף שכיום הן מאפיינות דווקא את המטבח הצרפתי. באיטליה היה מדובר בעוגייה אחת בלבד ללא מילוי אשר הכונה על ידי נזירים מוונציה.
  2. 2.      רק לאחר מכן הגיעה העוגייה המיוחדת לצרפת והומצאה מחדש על ידי הקונדיטור הידוע פייר דה פונטיין. כלומר, העוגייה אשר אתם מכירים כיום, היא אכן המצאה של שף צרפתי נודע, אשר עמל על העוגייה האיטלקית המקורית ושדרג אותה לחלוטין. אין ספק שכל חובבי עוגיות המקרון צריכים להודות לשף.
  3. אם החלטתם להכין עוגיות מקרון באופן עצמאי, כדאי מאוד שתדעו שהסוד לעוגיות הללו הוא: דיוק. אם אתם אנשים שלא יודעים לדייק במטבח במתכונים, יתכן מאוד שעוגיות מקרון הן לא דבר שכדאי לכם להכין.
  4. מתכון בסיסי לעוגיות מקרון מכיל את המרכיבים: חלבונים, שקדים טחונים, סוכר ואבקת סוכר. מתכון אשר מחסיר את אחד מהמרכיבים הללו הוא לא מתכון למקרון אמיתי.
  5. את עוגיות המקרון אי אפשר להכין מחלבונים טריים שכן, חלבונים טריים מגדילים את נפח העוגייה באופן משמעותי.

אם מתחשק לכם ללמוד איך מכינים עוגיות מקרון בצורה הטובה ביותר, אין ספק שכדאי לכם לבחור בסדנת אפייה כלשהי המתמקדת בהכנת עוגיות מקרון באופן מקצועי, על ידי אנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום אפייה זו.

קראו עוד על סדנאות מקרונים