ממרח שום

ממרח שום – להשתמש במשהו מעט שונה

בדרך כלל, כשאנחנו מבקשים למרוח ממרח מסוים על לחם או בכל מקום אחר, אז סביר להניח שאנחנו נשתמש בממרחים מוכרים. אם מדובר על משהו מתוק, אז נשתמש בריבה, שוקולד, חמאת בוטנים, אם נרצה משהו מלוח, אז סביר להניח שנשתמש במיונז, חרדל, קטשופ, חומוס וכדומה.

אך אנחנו יכולים להשתמש בעוד סוג של ממרח, מעט שונה ולא פחות טעים, אולי אפילו יותר. ממרח שום. אנחנו מכירים אותו, בין היתר בזכות העובדה שלא מעט מסעדות מגישות לנו צלוחית קטנה עם הממרח, לצד ממרחים אחרים, בין אם זה בארוחות בוקר ובין אם זה במנות ראשונות או לצד הלחם שמגישים במהלך הארוחה. אך אנחנו יכולים גם למצוא ממרח שום לשימוש ביתי.

היתרון ברכישת ממרח שום לשימוש ביתי הוא, אנחנו לא חייבים להיעזר דווקא בממרח תעשייתי, קרי ממרח של חברה כזו או אחרת. אנחנו בהחלט יכולים להשתמש בממרח שחברות קטנות מייצרות. למשל, חברות שמתמחות, בין היתר, בייצור שמן זית, או חברות שמתמחות בכל מה שקשור להפקה של זיתים. הרבה פעמים, כחלק מקטלוג המוצרים של החברה, נוכל למצוא גם ממרחים, בפרט ממרח שום.

לשם מה אנחנו נשתמש בו

ממרח שום יכול להתאים לצרכים שונים. בין היתר, אנחנו יכולים להשתמש בו לצורך מריחה על גבי לחמים או בלחמניות ופיתות. יחד עם הממרח אנחנו יכולים לשים גבינה, נקניק או ירקות. כל אחד עם מה שהוא אוהב.

אופציה נוספת, היא לשים את הממרח כחלק מרוטב בסלט, או לצד ירקות בצלחת. זה בהחלט יהפוך את השילוב למעניין וייחודי. אפשר גם להשתמש בממרח לצורך הכנת רטבים שונים, בין היתר לדגים, בשרים ומאפים שונים. הכל על פי בחירתנו.

קראו עוד על: מתכון לממרח שום