היתרונות של פולי קפה טריים

איכות הקפה שאתה שותה נקבעת על ידי גורמים רבים, כאשר אחד המכריעים ביותר הוא טריות פולי הקפה. הנה כמה מהיתרונות של שימוש בפולי קפה טריים:

פולי קפה טריים מכילים את כל השמנים מלאי הטעם ושאר התרכובות שנותנות לקפה את הטעם והארומה שלו. ככל שפולי הקפה מזדקנים, הם מאבדים חלק מהשמנים והטעמים האתריים הללו, וגוזלים מהקפה את מלוא פוטנציאל הטעמים שלו.

תכולת קפאין מוגברת

פולי קפה טריים מכילים יותר קפאין מפולי מיושנים. עם הזמן, הקפאין בפולי הקפה מתפרק, ומפחית את כמות הקפאין הכוללת בפולים. אם אתה רוצה כוס קפה חזקה יותר, עדיף להשתמש בשעועית טרייה.

נוגדי חמצון גבוהים יותר

פולי קפה טריים מכילים רמות גבוהות יותר של נוגדי חמצון, המסייעים במאבק בדלקות ומגנים על הגוף מפני סוגים מסוימים של סרטן, מחלות לב ובעיות בריאות אחרות.

לפולי קפה טריים יש חומציות נמוכה יותר מפולי קפה ישנים או מיושנים. חומציות בקפה מתייחסת לרמת החומציות של המשקה המופק, שעלולה לגרום לחלקם לחוות צרבת, ריפלוקס חומצי ובעיות עיכול אחרות. שימוש בפולי קפה טריים עשוי לסייע בהפחתת התסמינים הללו.

ארומה משופרת וטעם

לבסוף, לפולי קפה טריים יש ארומה חזקה יותר מפולי מיושנים. הארומה של הקפה היא מרכיב חיוני בחוויית הטעם הכוללת שלו, ושעועית טרייה מייצרת ארומה עשירה ומורכבת יותר שמוסיפה מימד נוסף לחוויית השתייה.

שימוש בפולי קפה טריים חיוני להשגת הטעם והארומה הטובים ביותר בקפה שלך. היתרונות של שימוש בשעועית טרייה כוללים טעם מלא, תכולת קפאין גבוהה יותר, נוגדי חמצון גבוהים יותר, חומציות נמוכה יותר וניחוח חזק יותר. על ידי שימוש בשעועית טרייה, תוכלו ליהנות מכל מגוון היתרונות שיש לקפה להציע.

קנו עכשיו באתר של פילטר אאוטלט >>>

General Uncategorized
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
במה שונה אבקת חלבון לנשים מאבקת חלבון רגילה?
בממסד הרפואי יש מודעות הולכת וגוברת לכך שיש הבדלים גדולים בין נשים ובין גברים בכל הקשור אל פיזיולגיה....
קרא עוד »
מאי 18, 2019
אבקות חלבון מומלצות בשנת 2021
בכל שנה, אנחנו יכולים למצוא מגוון רחב של מוצרים מסוגים חדשים מתחום התזונה אשר יכולים להשתלב בתפריט...
קרא עוד »
אוק 05, 2021
תחליפי בשר שכדאי לכם לנסות
צמחונים וטבעונים הנמנעים מאכילה של מוצרים מן החי נאלצים להתמודד עם מחסור בחלבון הקיים במאכלים אלו,...
קרא עוד »
ינו 25, 2022