למה אנחנו כל כך אוהבים גלידה?
גלידה. מושג רחב יריעה שכולל טעמים, צבעים, ניחוחות וגדלים. גלידה קרה או כזאת שנימוחה בין השפתיים – מאפשרת פסק זמן ענוג לילדים ומבוגרים, והיא קינוח מועדף עבור לא מעט סועדים! לאכול את המקפא הקר והטעים הזה! זה דבר שתמיד כיף לעשות, בין אם מדובר באכילת גלידה בעת טיול בשדרה, לבין אם מדובר בגלידה קרה שאנו מכינים ומגישים במסיבה.
אבל למה אנו כל כך אוהבים גלידה?
האהבה לגלידה אינה מתחילה כך סתם. בעצם מדובר במקפא שמבוסס ועשוי מחלב פרה בדרך כלל שהוגש לילדים ומבוגרים בקיץ הלוהט, בעוד שישנה גם שמנת שמעורבת בייצור גלידה חלבית, יוגורט במידה ומדובר בפרוז'ן יוגורט ושאר פירות אגוזים וטעמים ממכרים!
כיום, בעולם ישנו מגוון רחב של גלידות, החל מאלה הקלאסיות בטעמי קפה, שוקו וניל ואגוזים, וישנן גלידות שעשויות מטחינה, מבמבה, מבזיליקום, ממאצ'ה (תה יפני) מפירות וירקות. ההכנה של הגלידה ושילוב הטעמים: הם אחראיים על הייחוד של המנה המתוקה והמרעננת הזאת. אל סוגי הגלידות מצטרפים גם הסורבה, הגלידה האמריקאית והגלידות האיטלקיות שנחשבות הטופ של הטופ בנוגע למעדן הקפוא.
אבל מדוע אנו כל כך אוהבים גלידה?
תמיד קפה מספרים כי האהבה לגלידה מתחילה בראשית בצורך להתרענן ולקבל מקפא טעים בימי הקיץ. גלידות עשויות בדרך כלל מסוכר או מפירות ולכן הן מרעננות ומעוררות את כל החושים. מלבד זאת הצורך במעדן טעים שאפשר לאכול בעמידה, בישיבה, על חוף הים, ברחוב מול הטלוויזיה, במסיבה ועוד – הופך את הקינוח הזה לכה אטרקטיבי! נוסף לכך, כדור גלידה איכותית משתלב נהדר עם שאר קינוחים כמו לצד עוגת שוקולד חמה, לצד ואפל בלגי טוב או פאי תפוחים.
השכרת עמדת גלידה לאירועים
אם אתם רוצים להפוך את האירוע שלכם למוצלח, תוכלו לשכור דוכן גלידה או עגלת גלידות לאירועים. בעמדה אפשר להכין מגוון טעמים של המקפא ולהוסיף סוכריות, אגוזים ושאר אלמנטים. בכך אפשר להנות ממקפא טעים נעם ומרענן, שניתן להכין לבד או באמצעות איש מקצוע מטעם החברה ממנה תשכרו או תרכשו את העגלה.